auralensa personal official

By: khairil izwan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Dec-2008 17:07 Email | Share | | Bookmark
Trip ke Tuas Loc: Perairan Yan, Kedah

 
 
 
View all 12 photos...
fuhhhh.... ponat n mabuk sgt...tri kali nih..mana x nyer...bayangkan trip nih kami bertolak slps subuh kat Jeti Kg Dulang,Yan....dalam masa 1 setengah baru smp kat lokasi..MasyAllah...laut..tgh laut...ombak...sampai nk berjalan atas bot pun x bleh...elok dalam pkul 2 baru la alun ombak dah x dak "kopiah putih" ombak kuat la...heheh bahasa nelayan...n dalam trip kali nih..aku juara coz berjaya menaik kan kerapu, gendang, kerisi, plotan & tenggiri (terlepas) ...dekat 12 ekor semua...aku sorg ja..tp si hakim menang kategori lesen coz berjaya naikkan tenggiri dekat 4kg..4kg klu dalam ayaq cam tarik kambing nk buat korban lah... serius......ok lah...korg ushar2 lah pic yg sempat aku amik...aku juz amik waktu nk p n balik ja..tgh mancing x dapek...coz tgn dok layan casting.....





khairil izwan ismail
0126052273
head photographer/designer
Auralensa Photographic Design

YmID:walnutmouseo40
official photo blog: http://auralensa.fotopages.com


Sunday, 21-Sep-2008 05:14 Email | Share | | Bookmark
Azwa&Fiza Loc:Shah Alam

 
 
 
View all 6 photos...
ok..sambung balik..hehheheh
nih plak entry untuk si Azwa(adik am)...ngan pasangannya..mmm,fiza kot..hah!!btui2..ok wa..so nih entry ko punya..tp gambar kat entry nih random selected k...heheheh..lg byk..lagi lama lah aku depan laptop.... enjoice ya.







Tempahan/Pertanyaan:
cikgu@mamut
012 6552273
ymID:walnutmouse40
email:walnutmouse40@yahoo.com


Sunday, 21-Sep-2008 05:02 Email | Share | | Bookmark
Am&Alia Loc:Shah Alam

 
 
 
View all 6 photos...
salam






Tempahan/Pertanyaan:
cikgu@mamut
012 6552273
ymID:walnutmouse40
email:walnutmouse40@yahoo.com


Sunday, 21-Sep-2008 04:49 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 6 photos...
Salam
maaf kpd Sharul&Seri coz x berkesempatan nk upload pix custom korg memandangkan kebuzyian yang teramat sangat.Nasib baik la dol tolong ingat kan..jgn marah erkkk..so nih selected pix custom yg diupload dalam official Auralensa nyer page...hehhe..enjoice k...n lg 1,terima kasih sgt2 coz bg kepercayaan pada Team Auralensa dalam merakam ko nyer hari bersejarah..







Tempahan/Pertanyaan:
cikgu@mamut
012 6552273
ymID:walnutmouse40
email:walnutmouse40@yahoo.com


Wednesday, 10-Sep-2008 03:39 Email | Share | | Bookmark
pakej custom album 2008/09

 
 
hah..nih la waktu yang ditunggu2 sgt oleh ramai client yg selalu tertanya..mana pakej..x der pun..nah kau..nih hah!!!hahaha maaf ye, bukan apa, juz nk lepas geram coz dah lama buat baru nk siap n baru la ada masa nk upload dlm official fp auralensa..huh..

so pakej ini dibuat khas untuk para bakal pelanggan kami yang akan datang dengan mengenakan bayaran yang paling ekonomi ataul mampu ntuk semua bakal raja sehari..yg penting..kualiti yang memang meletoooop dan harga yang cukup.....fuhhh, malas nk ckp kat sini..korg bleh survey dulu ah..klu x caya..n knp harga kitaorg camnih...hmmmmm dan x macam diorg... coz kami berurusan dengan pengilang dan pencetak tanpa melbatkan org tengah..so kan dah cut cost..hheehh..

di samping tu jugak, apa yang menjadi kekuatan auralensa adalah termaktub dalam perlembagaan dimana hampir kesemua residen phtographer mempunyai background dalam artdesign, photography, advertising, multimedia dan production...bukan bongkak atau riak..tp realiti...


so sebelum aku mengakhiri celoteh ini, dengan lafaz bismisllahirahhmanirrahim..
(bukan makan tau ) saya krel@mamut merasmikan pakej ini untuk bakal2 client setelah dipersetujui oleh ahli lembaga pengarah dan penyimpan cop besar auralensa...salam




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net